De praktijk

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen Tandartspraktijk de Oostvaarder. Onze praktijk is sinds 2011 gevestigd in Gezondheidscentrum de Compagnie, maar sinds kort zijn wij gevestigd op een nieuwe locatie. Deze nieuwe locatie bevindt zich in de Eilandenbuurt op de Terschellingstraat. Tandartspraktijk de Oostvaarder verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in het volgende: Algemene tandheelkundePreventieMondhygiëneTandtechnicusBehandeling van kinderenBehandeling van patiënten met angstBehandeling van ouderen en Endodontologie/ Gehandicaptenzorg.

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. we zijn een erkend leerbedrijf (calibris).

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U kunt er tijdschriften en informatiebrochures vinden.

Wij combineren professionaliteit met een vriendelijke benadering en een uitstekende service. De klant koning? Bij ons wel!

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.